Lodewijk

Lodewijk is van mijn 2de nestje uit 2009. Hij zou eigenlijk ook weg gaan, maar dat kon ik toch niet over mijn hart verkrijgen, er was ook tot het einde niet iemand voor hem, niet dat iedereen al snel wist welke hond naar wie zou gaan, wij kijken in de eerste 6/7 weken erg naar het karakter van de pup en beslissen dan samen met de nieuwe baasjes welke pup het beste past bij wie.

Dus na 7 weken was het duidelijk dat Lodewijk nog niet een nieuw baasje zou krijgen, tsja en dan toch maar blijven, al belde daarna toch nog verschillende mensen, nee hij blijft.

Nou dat hebben we geweten, onze bank was erg mooi voor het nestje, nu missen we een paar hoeken van de bank, verder is het een scheet van een hond, en begint nu hij 15 maanden is wel wat meer een mannetje te worden, althans dat denkt hij zelf. Boebes vindt dat nog niet erg nodig en zet hem dan ook regelmatig op z'n plek.

 

Lodewijk speelt veel met Suus en zijn Ridgeback vriendinnetje Zenya, ook met z'n moeder Ziggy gaat het er nog regelmatig fel aan toe, spelen wel te verstaan.

We genieten erg van hem......

Stamboom Lodewijk

groot nieuws,Lodewijk wordt pappa

 

 

Lodewijk heeft voor het eerst gedekt en als alles goed gaat komen de

pups rond 12 april 2011,

zijn vriendin is Abeokuta Adjiani uit Duitsland,

www.rhodesian-welpen.de is de site van Adjiani en haar baasje Yvonne,

 


HD en ED/OCD uitslagen Lodewijk

 

de HD uitslag is helemaal super,

HD-A met norbergwaarde 40 en geen afwijkingen,zijn we helemaal blij mee,

ED/OCD wachten we nog even af,volgens de dierenarts ook geen rare

dingen op te zien...


maart 2011